Navigáció

Tartalom

Tájékoztató!

xxvv

Fontos!

COVID 19: 2020. október 15-től érvényes rendeletek:

Rendelet - maszkviselés

Rendelet

 

Értesítés!

A mai napra tervezett flakongyűjtés elmarad. Helyette 2020. október 19-én, hétfőn lesz.

 

Értesítés!

A dunaszerdahelyi Regionális Állategészségügyi és Élelmiszeripari Hivatal az afrikai sertéspestis terjedésének megfékezése érdekében felszólítja községünk lakosait, hogy ha akár csak egyetlen sertést is tartanak otthon, regisztráltassák be a Gazdasági Állatok Központi Nyilvántartásában (Centrálna evidencia hospodárskych zvierat). Erre legkésőbb 2020. október 23-ig van idejük az állattartóknak. Az illetékes hivatal október 26-tól országszerte ellenőrzéseket fog tartani, a törvény be nem tartása szankciókat von maga után.
Több szabály betartását is előírták, ezek között szerepel, hogy a házi disznótorok csak állatorvosi felügyelet mellett történhetnek meg. Az erre vonatkozó értesítés megtekintető a község hirdetőtábláján illetve a község honlapján.
Bejelenteni a köv. címen és telefonszámon lehet, munkanapokon 7:30 - tól 15:30 - ig:
Regionálna veterinárna a potravinová správa Dunajská Streda
Korzo B. Bartóka 789/3, 929 01 Dunajská Streda
Tel: 0915/984 106, 031/552 48 70 Fax: 031/552 26 82 e-mail: ZdravieZvierat.DS@syps.sk

Tájékoztató - bejelentés

melléklet a tájékoztatóhoz

Sertéspestis - tájékoztató

farm nyilvántartásba vétele - nyomtatvány

 

Értesítés!

 
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2020.október 16 - án /pénteken/ lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapu elé.

 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a 3/2020-as általános érvényű tűzvédelmi rendelet értelmében folytatódik falunkban a családi házak és vállakozások megelőző tűzbiztonsági és tűzvédelmi ellenőrzése. 2020. október 14- től 2020. október 23-ig a családi házakat az 53-as házszámtól az 100 házszámig, valamint a 6-os házszám alatt működő vállakozást fogják ellenőrizni. Az ellenőrzést a polgármester által megbízott személyek fogják végezni, akik a község alkalmazottai valamint az önkéntes tűzoltó testület tagjai. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 
 
Értesítés!
A helyi posta dolgozói értesítik községünk lakosságát, hogy 2020. október 9-től megkezdik a gázórák leolvasását. Kérik, hogy a gázórához való hozzáférést tegyék lehetővé. Köszönjük!

 

 

COVID 19 tájékoztató  !!!!

Az operatív törzs ajánlása alapján a kormány október 1-jétől újra veszélyhelyzetet vezetett be, amely egyelőre 45 napig érvényes.

Ismét kötelező lesz a szabadban is a szájat és az orrot eltakaró maszkot viselni, ha kétméteres környezetünkben olyan személy tartózkodik, aki nem él velünk egy háztartásban. Kétméteres távolságon kívül továbbra sem kötelező a maszk használata. Az üzletekben és a bevásárlóközpontokban mától kötelező a maszkviselés, a fertőtlenítés és a kétméteres távolságtartás. Korlátozzák a vásárlók számát is. Csak annyi embert lehet beengedni, hogy 10 négyzetméternyi területre jusson egy vásárló. A középiskolákban és az alapiskolák felső tagozatán továbbra is kötelező lesz a maszkviselés, az alsó tagozaton továbbra is ajánlott. Megtarthatók a tömegrendezvények, de a résztvevők létszámát egységesen 50 főben korlátozzák, legyen szó kulturális- vagy sportrendezvényekről, illetve egyházi szertartásokról. Mivel a létszámba nemcsak a nézők számítanak bele, így a legtöbb rendezvény megszervezése komoly akadályokba ütközik majd.

 
 
 
Értesítés!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a községi hivatal, a kultúrház és a begyűjtő udvar 2020. szeptember 14-én /hétfőn/ zárva tart. Az építésügyi hivatal valamint a vasátvevő nyitva lesz.
 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy  a 3/2020-as általános érvényű tűzvédelmi rendelet értelmében megkezdődött falunkban a családi házak és vállakozások  megelőző tűzbiztonsági és tűzvédelmi ellenőrzése. 2020. augusztus 3- tól  2020. augusztus 10-ig a családi házakat az 1-es házszámtól az 52 házszámig, valamint a 45-ös és a 346-os házszám alatt működő vállakozásokat fogják ellenőrizni. Az ellenőrzést a polgármester által megbízott személyek fogják végezni, akik a község alkalmazottai valamint az önkéntes tűzoltó testület tagjai. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Értesítjük lakosainkat, hogy a DERAKAT vállalat szúnyogirtást fog végezni községünkben a 2020. július 14- én, kedden az esti órákban.

A permet egészségre nem ártalmas, de lehetőség szerint a permetezés alatt az ablakokat csukják be! A permettel esetleg érintkező gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztás előtt mossák le! Felhívjuk a méhészek figyelmét, hogy a szúnyogirtás ideje alatt méheiket zárják be! Bővebb információt a vállalat tulajdonosától kaphatnak a következő telefonszámon: 0903 402 369.

 

 

tuz

trhhhhhuuhjhhhhhg

A vízművek értesítik a lakosságot, hogy az egészégügyi helyzetre való tekintettel nem fogják a vízórákat leolvasni. Kérik, hogy mindenki jelentse be az óra állását 2020. március 31-ig a köv. telefonszámon: 0911 044  575, 0911 044 576 vagy a www.zsvs.sk oldalon található nyomtatványon ellenkező esetben a fogyasztás átlagát fogják kiszámlázni.

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. vám oznamuje, že vzhľadom na vyhlásenú mimoriadnu situáciu na území SR v súvislosti s ochorením COVID-19 nebudú zamestnanci našej spoločnosti vykonávať odpočty vodomerov  v dňoch 17.3.2020 – 31.3.2020 v obci Čiližská Radvaň.

Zákazníci si môžu stav vodomeru odčítať sami a do 31. 3. 2020 nahlásiť odčítačovi na telefónne číslo 0911 044 575 alebo 0911 044  576 alebo na stránkach www.zsvs.sk nájdete formulár na nahlásenie stavu vodomeru. Zákazníkom, ktorí nám stav vodomeru nenahlásia, bude vyfakturovaná spotreba k 31.3.2020 vo výške priemerného množstva vody dodanej za predchádzajúce obdobie. 

 

Ďakujem za pochopenie

Értesítés!!!!

A Csilizradványi Községi Hivatal kéri az ügyfeleit és látogatóit, hogy fontolják meg a hivatal személyes látogatását és egyben részesítsék előnyben a hivatal alkalmazottaival való telefonos, elektronikus vagy e-mail formájában történő kommunikációt.

Kérjük, az önkormányzattal szembeni pénzügyi kötelezettségeiket banki utalás formájában, postai úton vagy egyenesen a bankban teljesítsék.

A hivatal nyitvatartása sürgős esetben minden munkanap 8.00 órától - 11.00 óráig. 

Telefonszám: 031/5541 183, 0911/216 957, e-mail: obec.radvan@gmail.com

 

 

Felhívás!!!

Tekintettel a kialakult egészségügyi helyzetre a községi hivatal korlátozza az ügyfélfogadást, csak sajátos, egyedi esetben intézkedik, ezért felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy igényüket a szennyvíz elszállítására e-mailben az obec.radvan@gmail.com, illetve SMS-ben a 0911/216 957-es telefonszámon is bejelenthetik az illeték átutalása után, ami 13,-- EUR/térő. Bankszámlaszám: SK97 0200 0000 0000 1802 0122, VS = házszám. Kérjük az e-mailben, SMS-ben feltüntetni az átutalás dátumát. Továbbá kérjük lehetőség szerint az illetékek befizetését is bankon keresztül, átutalással intézni. Köszönjük!

rozhodnutie

Preventívne opatrenia na zamedzenie šírenia nového koronavírusu v SR!

Megelőző intézkedés az új koronavírus terjedése ellen Szlovákiában!

Oznámenie!

Na základe rozhodnutia  ústredného krízového štábu je zakázané organizovať športové, spoločenské a kultúrne podujatia od 10.03.2020, preto zrušíme všetky plánované programy v obci na dobu 14 dní.

Értesítés!

A központi krízis stáb határozata  alapján 2020. március 10-től tilos a nyilvános sport- és kultúrális események rendezése, ezért a községünkben a tervezett programok elmaradnak.

 

                                                                                                                Janík Erzsébet

                                                                                                   starostka obce Čiližská Radvaň             

                                                                                                 Csilizradvány község polgármestere

          

 

 

vkkorona

korona

Názov projektu: Budovanie a zlepšenie technického vybavenia učební ZŠ

Celkové oprávnené výdavky: 116 787,94 EUR

 

Výška NFP: 110 948,54 EUR

Budovanie a zlepšenie technického vybavenia učební ZŠ

 

 

Értsítés!!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a ki nem ürített szemetes kukákat zsetonnal illetve kredittel ellátva tegyék ki a kapujuk elé. Holnap, azaz pénteken, február 28-án, reggel 6 órától a szemetesek elszállítják!

 

Értesítés!

2020. 02.01 - től lehetőség van bankkártyás fizetésre is a községi hivatalban.

kárya

 

Meghívó a képviselő testület 1. ülésére

 

Figyelmeztetés!!!

A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet értesíti a lakosságot, hogy a viharos szél miatt harmadfokú riasztást rendelt el 2020. február 10-én 12.00 órától  18.00 óráig és másodfokú riasztást este 20:00 óráig.
Kérünk mindenkit óvatosan közlekedjen és ne tartózkodjanak a szabadban - fák közelében!!! A szélsőségesen erős szél veszélyt jelent az emberi tevékenységekre és nagy károkat okozhat.

 

Értesítjük lakosainkat, hogy 2020.  január 29 – től megkezdjük a szemetes kukák nyilvántartását-csippelését. Kérjük Önöket, hogy a szemét elszállítása után hagyják az utcán kukáikat. Minden házhoz küldünk egy ragasztós címkét, amely a kukák megjelölésére szolgál, kérjük ragasszák fel a kukára. Csak a megjelölt kukákat fogjuk becsippelni /1 ragasztó – 1 kuka/. A felcsippelt kukákat megjelöljük egy szalaggal.

2020. április 1-től csak a csippel ellátott kukákat fogják a szemetesek kiüríteni.

2020. március 31-ig még érvényesek a zsetonok.

A további teendőkről folyamatosan tájékoztatni fogjuk lakosainkat.

harmonogramKarácsonyi üdvözlet

Értesítés!

Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2019. dec. 20-án pénteken, reggel lesz, kérjük az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapujuk elé. A kommunális és a szennyvíz elszállítás időpontjai:

kukák: 2019. dec. 18 /szerda/

             2020. jan. 3 /péntek/

Szennyvíz: 2019. dec. 20 /péntek/

                    2020. jan. 10 /péntek/

Felhívjuk a figyelmet, hogy mennyiben még ebben az évben szeretnék a szennyvizet elszállítatni a díjat dec. 20-ig szíveskedjenek befizetni a hivatalban.

 

Meghívó a képviselő testület 7. ülésére

 

Meghívó a képviselő testület 6. ülésére

 

 

 

 

lomtalanítás

POLGÁRI VÉDELEM - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Tudnivalók vészhelyzetben

Mit kell tenni vészhelyzet esetén

Viselkedési mód kánikula esetén

figyelem

 

 Meghívó a képviselő testület 5. ülésére                 

 

    Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi         hivatal 2019. augusztus 30-án /pénteken/ zárva tart!

 

falunap

 

 

szum

 

sz

Polgári védelem - tájékoztatás

Meghívó a képviselő testület 4. ülésére - 2019.06.20

 

 

 

 

Pályázati felhívás a helyi óvoda igazgatói tisztségének betöltésére :

pályázati felhívás

 

 

 

 

 

lomt

 

Figyelem!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a szemetes kukák elszállítása holnap, azaz kedden 2019. május 7-én lesz!

 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy sikeres pályázatnak köszönhetően minden háztartás jogosult kerti komposztáló edény használatára. A kerti komposztáló edény átvehető a csilizradványi begyűjtő udvarban ezen a héten /2019. május 6 - 9/: hétfőn, kedden, csütörtökön reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig, valamint szerdán reggel 8:00 déli 12:00 -ig!

 

 

 

os

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meghívó a képviselő testület 3. ülésére