Menu
Obec Čiližská Radvaň
Obec
Čiližská Radvaň
Község
Csiliradvány

A Szlovák Köztársaság elnökének választása 2024:

E-mail cím a választási bizottság tagjának és helyettesének küldöttségéről szóló értesítés
kézbesítésére: obec.radvan@gmail.com

E-mail cím a választói igazolvány kiállítására vonatkozó kérelem kézbesítésére: obec.radvan@gmail.com

 

A Szlovák Köztársaság elnökének választása-Tájékoztatás a választópolgárok részére! Typ: PDF dokument, Velkosť: 342.79 kB

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2024. január 19-én, pénteken lesz. Továbbá értesítjük a lakosságot, hogy a fenyőfákat pedig január 22-én, hétfőn szedjük össze.

 

Felhívás az ingatlanadóhoz az 582/2004 helyi adók és illetékekről szóló törvény értelmében:

Az adóalany ingatlanadó bevallást köteles benyújtani az illetékes adókezelőnek, arra az adómegállapítási időszakra, amelyben az adófizetési kötelezettsége létrejött, az adómegállapítási időszak kezdeti napján (január 1.) fennálló állapot szerint.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy azon ingatlantulajdonosok, akinek 2023-ban ingatlan került a birtokába vagy ingatlant adott el (eladás, vásárlás, öröklés, esetleges ajándékozás, valamint az ingatlan alapterületének változása, hozzáépítése), 2024. január 31-ig ingatlanadó-bevallást kell beadnia.

Ez a kötelezettség azokra vonatkozik, akik 2023-ban ingatlant adtak el, vettek, kolaudáltak vagy megkapták a jogerős építkezési engedélyt. Minden ilyen jellegű változást január végéig be kell jelenteni a községi hivatalba. Az adóívek a községi hivatalban találhatók, illetve itt is letölthető.

Kérjük továbbá, hogy a kutyák számát is jelentsék be 2024. január 31-ig.

nyomtatvány - adóbevallás Typ: PDF dokument, Velkosť: 5.38 MB

har

A községi hivatal   2023. december 21-től 2024. január 2-ig zárva.

A begyűjtő udvar 2023. december 19-től 2024. január 8-ig zárva.

 

foto verseny

Meghívó a képvislő testület 8. ülésére!

Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2023. november 24-én, pénteken lesz.

 

Meghívó a képviselő testület 7. ülésére (203.82 kB)felhívás

Értesítés!

 
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a szemetes kukákat 2023. november 2-án, csütörtökön fogják elszállítani!

 

Parlamenti választások - Eredmények (1.38 MB)

 

A pingpongasztal a Nagyszombati Kerületi Önkormányzat támogatásával került megvásárlásra. 

 
asztal
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2023. július 21-én, pénteken lesz.
 
Vyžiadanie cenovej ponuky na prenájom ornej pôdy, TTP a ostatnej plochy v celkovej výmere 116,7 ha - Pozemkové spoločenstvo Urbaritátu Čiližská Radvaň
 
Értesítjük lakosainkat, hogy a DERAKAT vállalat szúnyogirtást fog végezni községünkben az időjárástól függően 2023. június 1-én, csütörtökön a késő esti órákban. A permet egészségre nem ártalmas, de lehetőség szerint a permetezés alatt az ablakokat csukják be! A permettel esetleg érintkező gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztás előtt mossák le! Felhívjuk a méhészek figyelmét, hogy a szúnyogirtás ideje alatt méheiket zárják be!

 

Tavaszi lomtalanítás!

2023. május 25–én /csütörtök/!

Gyűjtünk: 

a háztartásban előforduló nem kommunális hulladékot /pl. matracok, ágyak, fotelok, székek, szőnyegeket és mindennemű hulladékot, ami nem fér bele a kukába/

Nem gyűjtünk:

növényi hulladékot, állati eredetű hulladékot, háztartási hulladékot, építkezési hulladékot,  használt ajtókat és ablakokat üveggel.

Kérjük a falu lakosságát, hogy a hulladékot reggel rakják ki a házuk elé!

 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2023. május 26-án, pénteken lesz.

 
A csilizradványi óvoda igazgatónője értesíti a szülőket, hogy a beíratás az óvodába a 2023/24-es tanévre 2023. május 9-től május 19-ig tart. A kérvény nyomtatványa az óvodában személyesen átvehető. A kitöltött kérvény pedig május 19-ig benyújtható.
 
 
 
Meghívó a képviselő testület 2. ülésére!
 
Az I/13 lezárás – Információk!
Csilizradvány község 2023. április 6 az IBC Projekt s.r.o társaságtól (amely a kivitelező Doprastav a.s. képviseli) megkapta az elsődleges információkat, amely az I/13 Nagymegyer-Medve útszakasz lezárását érintik. Az építkezési munkálatok több szakaszban fognak történni és több építményt (hídakat) érintenek.
I. Szakasz - Nagymegyer – Csilizradvány , Időszak: 2023. április 28. - 2023. október 15.
II. Szakasz – Csilizradvány-Medve, Időszak: 2023. április 28. - 2024. június 30.
Figyelem:
A medvei/balonyi (Slovnaft kút melletti) kereszteződésben az áthaladás biztosítva Medve /államhatár illetve Balony irányába
A csilizradványi/kulcsodi kereszteződésben az áthaladás biztosítva lesz Kulcsod illetve Radvány irányába.
Balony község területén keresztül haladhat a személyforgalom Medve / Magyaroszág irányába.
iii
iii
 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi hivatal és az begyűjtő udvar 2023. április 6-án, csütörtökön 12:00 óráig lesz nyitva.

 
Meghívó !
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a fenyőfákat, 2023. január 18-án, szerdán szedjük össze§
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2023. január 20-án, pénteken lesz.
 
 
ll
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a begyűjtő udvar 2022. december 23 -tól 2023. január 2 -ig zárva tart!
A községi hivatalban 2022. december 23-án és 2022. december 30-án nem lesz ügyfélfogadás!
 
mmm
 
advent
 
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. november 11-én, pénteken lesz.
 
xxx
 
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. augusztus 26-én, pénteken lesz.
 
Értesítés!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a községi hivatal 2022. augusztus 5-én /pénteken/ zárva tart.
 
 
Értesítés!
A Vízművek értesíti községünk lakosságát, hogy a ma 2022. július 26-án, reggel 8 órától nem lesz a faluban víz.
 
 
 
 
Értesítés!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a községi hivatal és az ekoudvar 2022. július 4-én, hétfőn zárva lesz.
 
Értesítés!
A Nyugat-Szlovákiai Vízművek együttműködésre kérik fel falunk lakosságát. Kérik a vízórák leolvasását a víz árának változása miatt. A leolvasott állást jelentsék be elektronikus úton a www.odpocet.zsvs.sk internetes oldalon. Tegyék meg ezt legkésőbb, 2022. július 1-ig és vegyenek részt a vízművek által meghirdetett sorsoláson, melyen értékes díjakat nyerhetnek.
Bővebb információt a www.zsvs.sk internetes oldalon kaphatnak.
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. június 17-én, pénteken lesz.
 
Értesítés!
A csilizradványi óvoda igazgatónője értesíti a szülőket, hogy a beíratás az óvodába a 2022/23-as tanévre 2022. május 16-tól május 31-ig tart. A kérvény nyomtatványa az óvodában átvehető. A kitöltött kérvény pedig május 31-ig benyújtható!
 
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. május 13-án, pénteken lesz.
 
 
Értesítés!
Lomtalanítás 2022. június 7-én, kedden!
Amit gyűjtenek: a háztartásban előforduló nem kommunális hulladékot: matracok, ágyak, fotelek, székek, mindennemű nagyobb hulladék, ami nem fér a kukába.
Nem gyűjtenek: növényi és állati eredetű hulladékot, háztartási és építési hulladékot, használt autógumikat, használt ajtókat, ablakokat üveggel.
Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapu elé.
 
Értesítés!
 
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi hivatalban 2022. április 14-én, csütörtökön, 12:00 óráig lesz ügyfél fogadás a begyűjtő udvar is csak 12:00 óráig lesz nyitva.
 
 
Tisztítsuk meg falunk környezetét!
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. április 8-án, pénteken lesz.
 
Értesítés!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a faágak begyűjtése 2022. április 5-én, kedden lesz. Kérjük az ágakat kévébe kötve tegyék ki a kapujuk elé.
 
Értesítés!
Ing. Bogár József, a szennyvíz elszállításáért felelős magánvállalkozó értesíti a lakosságot, hogy 2022. április 1-től a szennyvízszállítás díja az üzemanyagárak emelkedése miatt 24.-€/fuvar. Megértésüket köszönjük!
 
 
 
Értesítés!
A vízművek dolgozói értesítik községünk lakosságát, hogy 2022. március 16-tól, szerdától megkezdik a vízórák leolvasását. Kérik a lakosokat, hogy tegyék lehetővé a vízórához való hozzáférést.
 
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. március 4-én, pénteken lesz.

 

 

Meghívó a képviselő testület 1. ülésére! (216.13 kB)

 

Figyelem, változás!!!

figyelem

 

A rendőrség közleménye!

Biztonságosan az interneten „Soha nem tudod, ki nézi”

 

Kedves szülők! Ezúton szeretnénk Önöket kérni, hogy figyeljenek oda gyermekeikre, és tájékoztassák az internet veszélyeiről. Manapság a gyerekek a kialakult pandémiai helyzet végett, nagyon sok időt töltenek az interneten. A rendőrség minél több esettel találkozik, amikor az idegen személyek kihasználják a gyerekek jóhiszeműségét és kicsalják tőlük a személyes adataikat, majd fenyegetőznek, illetve személyes találkozókra hívja őket.

Kedves Gyerekek! Hogyan kell biztonságosan viselkedni az interneten!!!

 Fontos tudni:

 • Ne nyissátok meg az olyan emailokat, vagy üzeneteket, amelyek idegen személyektől származnak, vírust tartalmazhatnak
 • Ne használjatok egyszerű jelszavakat, a jelszó választásakor használjatok számokat kicsi és nagy betűket vagy speciális jeleket.
 • Védjétek a jelszavatokat! Ne jegyezzétek le sehova se, jegyezzétek meg. Ne, küldjétek el a jelszótokat senkinek, és senkinek ne áruljátok el

Ha van facebook profilotok vagy instagram, nagyon jól gondoljátok meg milyen fényképet tesztek fel magatokról, az idegen személyek felhasználhatják és visszaélhetnek a képekkel.  Sok adat archiválva marad a biztonsági szervereken, és ezért fontos, hogy át gondoljátok, hogy mit is tesztek fel a világ hálóra.

Ha veszélyes helyzetbe kerültök, mind pl. valaki fenyegetni fog, ellopja a profilotokat, megváltoztassa a fényképeteket, vagy a ti nevetekben a barátaitoknak durva megjegyzéseket ír:

 • Azonnal mondjátok meg a szüleiteknek
 • A kérhetitek az oldalatok STOPPOLÁSÁT
 • Közösen a szüleitekkel menjetek el a rendőrségre, és részletesen mondjátok el a rendőrnek mi történt

Az, aki rosszat csinál nektek, szabálysértést vagy bűncselekményt követhet el, amiért eljárást indíthatnak ellene. A törvény azt mondja, ha szabálysértést követ el pl. valaki fényképe alá vulgáris szavakat ír, fenyeget akkor azt a személyt büntetés éri, ha betöltötte 15 életévet. Bűncselekményt akkor követ el, ha pl. rágalmaz vagy életveszélyesen fenyeget (pl. az írja, hogy megöllek), az ilyen esetben a személynek 14 évesnek kell lennie, hogy a tettéért felelősségre lehessen vonni.

Ezért gondoljátok át kivel és mit írtok. Ez nem játék, nagyon komoly dologgá válhat.

Azzal, hogy sok időt töltötök az interneten, vagy akár játszatok, függővé válhattok.

Mit is jelent a számítógép függőség?

A számítógép függőség azt jelenti, hogy nagyon sok időt töltötök a számítógép előtt, ami ronthatja az egészséget (látás károsodás, stressz, álmosság). A számítógép egyfajta drog, és vannak olyan emberek, akiknek kezeltetnie kell magukat, hogy megszabaduljanak ettől a függőségtől.

A szabadidőtöket inkább töltsétek a barátaitokkal a természetben, társasjátékokkal, sporttevékenységgel….

 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a fenyőfákat 2022. január 19-én, szerdán szedjük össze,

továbbá értesítjük a lakosságot, hogy a műanyag flakonok, a textil, a papír és az elektromos hulladék begyűjtése 2022. január 21-én, pénteken lesz!

 
nyerss
 
Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi hivatal 2022. január 7-én, pénteken zárva tart.

 
 
Karácsonyi üdvözlet
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2021. december 17-én, pénteken lesz.
 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi hivatal 2021. december 23-tól 2021. december 26-ig,valamint 2021. december 31-én zárva tart.

A begyűjtő udvar 2021. december 22-től 2022. január 9 -ig szintén zárva lesz.

 
Felhívás ❗ Nyugat-szlovákiai Villamosművek
A Nyugat-szlovákiai Villamosművek az energetikáról szóló Tt. 251/2012-es törvény értelmében felhívja az ingatlan tulajdonosokat, bérlőket és kezelőket, hogy távolítsák el az ingatlanukon (telkükön, udvarukon, kertjükben) lévő azon fák és bokrok ágait, amelyek a villamos vezetékeket veszélyeztetik legkésőbb 2022. január 31-ig.
Ha a határidőben nem tesznek eleget a felhívásnak és nem távolítják el a vezetékeket veszélyeztető fák, bokrok ágait, akkor a szükséges intézkedéseket a Villamosművek munkatársai végzik el a törvény rendelkezéseivel összhangban.

 

 

Őszi lomtalanítás 2021. november 30-án, kedden!

Amit gyűjtenek: a háztartásban előforduló nem kommunális hulladékot: matracok, ágyak, fotelek, székek, mindennemű nagyobb hulladék, ami nem fér a kukába.

Nem gyűjtenek: növényi és állati eredetű hulladékot, háztartási és építési hulladékot, használt autógumikat, használt ajtókat, ablakokat üveggel.

Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapu elé.

 
 
Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag  begyűjtése 2021. november 19-én, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapujuk elé.

 
Figyelem!!! ☝
Értesítjük községünk lakosságát a kommunális hulladék /kukák/ elszállítása a jövő héten, KEDDEN, azaz 2021. november 16-án lesz.

 

 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a 3/2020-as általános érvényű tűzvédelmi rendelet értelmében folytatódik falunkban a családi házak és vállakozások megelőző tűzbiztonsági és tűzvédelmi ellenőrzése. 2021. október 25- től 2021. november 5-ig a családi házakat a 132 -es házszámtól a 200 házszámig, valamint a 207-es házszám alatt működő vállakozást fogják ellenőrizni. Az ellenőrzést a polgármester által megbízott személyek fogják végezni, akik a község alkalmazottai valamint az önkéntes tűzoltó testület tagjai. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 
Értesítés!

Gulamezei baromfifarm értesíti községünk lakosságát, hogy 2021. október 13-án, szerdán 12:30 órától a faluközpontban árusítani fog akciós áron frissen pucolt házi tömött kacsákat aprólékkal és májjal

Tartózkodási idő a faluban 15 perc.

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2021. október 15-én, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapujuk elé.

 

 
Értesítés!

A villanyművek /ZSE/ és  a gázművek /SPP/ tájékoztatója alapján értesítjük a Slovak Energy ügyfeleit, hogy a vállalat megszűnése után a villanyáram és a gázszolgáltatást automatikusan a villanyművek /ZSE/ és a gázművek /SPP/ fogják szolgáltatni. Minden érintettet értesíteni fognak, tehát nem kell személyesen felkeresni őket. Bövebb információ a www.zse.sk és a www.spp.sk oldalon olvasható.

 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a posta által megbízott alkalmazott 2021. október 5- től /keddtől/ fogja leolvasni a gázórák állását. Kérjük lakosainkat, hogy tegyék lehetővé a gázórákhoz való hozzáférést a leolvasás céljából. Köszönjük!
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a szennyvíz elszállítási díj 2021. október 1-től 18,-- EUR lesz /1 térő/.
☝Ez az ár vonatkozik már erre a hétre is!
 

 

A járási tűzoltó parancsnokság közleménye:

Tűzvédelem bebiztosítása a fűtési időszakban

            A tűzvédelem szempontjából különösen veszélyes időszaknak számít a fűtési időszak. Ebben az időszakban megszaporarodnak a nagy anyagi kárt okozó  és több esetben sérüléseket, emberi áldozatokat követelő tűzesetek.

            A fűtési berendezések nem megfelelő használatával, rossz előkészítésével és a berendezések ellenőrzésének elhanyagolásával növeljük  a meghibásodások, tüzek és sokszor a robbanások kialakulásának veszélyét. Leggyakoribb tüzek a fűtési berendezések meghibásodásából a kémények és füstelvezető csövek nem megfelelő beszereléséből keletkeznek. A tűzesetek kivizsgálásai során szerzett információk alapján  ezeket legtöbbször a preventív – tűzmegelőzési előírások megszegése okozza.

 A fűtési időszak megkezdésével a következő óvintézkedések betartását ajánljuk:

 • szakemberrel ellenőriztessük a fűtőberendezéseink műszaki állapotát és az észlelt hiányosságokat mielőbb távolítassuk el,
 • biztosítsuk be a kémények szakszerű átellenőrzését szakemberrel, mielőtt a fűtőberendezést csatlakoztatjuk a kéményhez,
 • kéményseprővel (vagy szakemberrel) ellenőriztessük,és egyúttal tisztítassuk ki a kéményeket a füstcsöveket, és az általa kiadott elismervényt őrizzük meg,
 • a kéményseprő által kiadott elismervényt őrizzük meg és a község tűzvédelmi ellenőrő csoportjának kéréséremutassuk fel,
 • a fűtőberendezéseket csak a gyártó utasításai értelmében üzemeltessük,
 • ne hevítsük túl a fűtőtesteket, ne használjuk otthon barkácsolt berendezéseket,
 • a fűtőberendezések közelében ne tartsunk éghető anyagokat,
 • ne hagyjuka működésben lévő fűtőberendezéseket felügyelet nélkül,
 • kazánok vagy fűtőberendezésekközelében ajánlott szén monoxid érzékelő vagy gázérzékelő berendezést szerelni,
 • begyújtáshoz és a fűtéshezcsak olyan fűtőanyagokat és eszközöket használjunk, amelyek a gyártó által ajánlottak és engedélyezettek,
 • gondoskodjunk arról, hogy a fűtőberendezések és más hőforrások biztonságos távolságban, valamint hőálló anyagokkal(amelyek szerkezete, mérete és elhelyezése az előírt feltételnek megfelel)legyenek elválasztva az éghető anyagoktól,
 • a hamut és más égéstermékeket erre a célra megfelelö, nem éghető tárolóedényekben tároljuk elkülönítve más hulladékoktól,
 • a fűtőanyagok raktáraiban tartsunk rendet, az egyes fűtőanyagokat tároljuk elkülönítve, lehetőleg minél pormentesebben.

Az ajánlott óvintézkedések és az érvényes jogszabályok betartásával csökkenthetjük a tűzesetek, egyébb veszélyek és tragédiák  keletkezését a fűtési időszakban.

 

Értesítés - Biológiailag lebomló konyhai hulladék elhelyezése!

Konténer került kihelyezésre a csilizradványi begyűjtő udvarba, amelybe a község lakossága 2021. október 1-től a háztartásokból származó konyhai hulladékot tudja elhelyezni. A konyhai hulladékot a begyűjtő udvar nyitvatartása alatt lehet elhelyezni a gyűjtőedénybe.

Konyhai hulladék:

A begyűjtő udvarba kihelyezett konténerbe dobható:                    

 • Bármilyen ételmaradék
 • Sajtok és tejtermékek
 • Csontok, hús, tojáshéj
 • Lejárt szavatosságú élelmiszerek csomagolás nélkül

A konténerbe nem dobható:

 • A konyhai vagy élelmiszerhulladékok

közé nem sorolható egyéb hulladék

A konyhai hulladékot bele kell önteni a konténerbe. Műanyag zsákot a gyűjtőedénybe nem szabad beletenni!

 
Meghívó a képviselő testület 5. ülésére!
 
Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2021. szeptember 17-én, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapujuk elé.

 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2021. szeptember 3-án, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapujuk elé.
 
Értesítés!
A dunaszerdahelyi Járási Tűzoltó Parancsnokság igazgatósága értesíti a Tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 27-től (12:00 órától) visszavonja a fokozott tűzveszély érvényességét. Kérjük a lakosságot, hogy tűzgyújtás esetén legyenek elővigyázatosak és tartsák be az előírásokat!
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok begyűjtése technikai okok miatt elmarad.
 
Értesítés !
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2021. augusztus 27-én, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapujuk elé.
 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy technikai okok miatt 2021. augusztus 23-tól a begyűjtő udvarban nem vesszük át az építkezési hulladékot!
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. augusztus 18-án, szerdán reggel 8:00 órától délután 15:30 óráig a JRD lakásokban a 331, 341 és a 342-es házszám alatt nem lesz villany.
 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a DERAKAT vállalat szúnyogirtást fog végezni községünkben 2021. augusztus 13-án, pénteken az esti órákban. A permet egészségre nem ártalmas,de lehetőség szerint a permetezés alatt az ablakokat csukják be!

 
Meghívó a képviselő testület 4. ülésére:
 
Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy Nagymegyeren 2021. augusztus 9-én 9:30 órától a kultúrházban lehetőség nyílik a koronavírus elleni oltás felvételére. Az oltóanyag Pfizer. Jelentkezni lehet névvel és telefonszámmal a községi hivatalban vagy a 031/5506 901-es telefonszámon 2021.  július 30-ig.

 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2021. július 16-án, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapujuk elé.
 
Meghívó a képviselő testület 3. ülésére:
 
Érteítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2021. június 18-án, pénteken lesz.

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. június 11-én, pénteken 12.00 órai kezdettel sziréna próba lesz községünkben.

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a dunaszerdahelyi Járási Tűzoltó- és Műszaki Mentőszolgálat 2021. június 10-től figyelmeztetést adott ki tűzveszély fokozott kockázatára.

Kérjük, tartsák be a tűzvédelmi előírásokat, mely szerint tilos a nyílt láng használata, valamint a gyom és más növényzet, ill. hulladék égetése egészen a rendelet visszavonásáig!

 

 
Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a 3/2020-as általános érvényű tűzvédelmi rendelet értelmében folytatódik falunkban a családi házak és vállakozások megelőző tűzbiztonsági és tűzvédelmi ellenőrzése. 2021. június 15- től 2021. június 30-ig a családi házakat a 101 -es házszámtól a 150 házszámig, valamint a 398-as házszám alatt működő vállakozást fogják ellenőrizni. Az ellenőrzést a polgármester által megbízott személyek fogják végezni, akik a község alkalmazottai valamint az önkéntes tűzoltó testület tagjai. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Tesztelés COVID 19 - 20. forduló !!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. június 5-én, szombaton, reggel 8:00 órától déli 12:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

Utolsó mintavétel 11: 30-kor lesz.

 

Meghívó képviselő testület 2. ülésére:

Meghívó! (244.26 kB)

 

Afrikai sertéspestis - Információ!

afrikai sertéspestis1 (112.01 kB)

Afrikai sertéspestis2 (444.33 kB)

 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2021. május 21-én, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy a flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapujuk elé.

 

Tesztelés COVID 19 - 17. forduló – Figyelem változás!!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. május 15-én, szombaton, reggel 8:00 órától délután 12:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

Utolsó mintavétel 11: 30-kor lesz. A tesztelés főleg a külföldre ingázók számára szükséges, a határon kérik a negatív tesztet!

Tavaszi lomtalanítás!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a tavaszi lomtalanítás 2021. május 21-én, pénteken lesz:             

Gyűjtünk:

háztartásban előforduló nem kommunális hulladék /pl. matracok, ágyak, fotelok, székek, mindennemű nagyobb hulladék, ami nem fér a kukába.

Nem gyűjtünk:

növényi hulladékot, állati eredetű hulladékot, háztartási hulladékot, építési hulladékot, használt ajtókat és ablakokat üveggel, használt autógumit.

 

 

Tesztelés COVID 19 - 16. forduló – Figyelem változás!!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. május 8-án, szombaton, reggel 8:00 órától délután 13:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

Utolsó mintavétel 12: 30-kor lesz.

A covid automata szerint 2021. május 3 –tól a Dunaszerdahelyi járás rózsaszín besorolású lett. Ez azt jelenti, hogy nem kell negatív teszt, ha  bármilyen üzletbe, étterembe, hivatalba megyünk. A munkába járáshoz csak azoknak kell, akik a kijárási tilalom ideje alatt, este 21:00 óra és éjjel 01:00 óra között mennek vagy jönnek munkába. Megszűnik a tesztelési kötelezettség az iskolák diákjai és szüleik számára is. A tesztelés főleg a külföldre ingázók számára szükséges, a határon kérik a negatív tesztet!

Népszámlálás 2021 - Elindult az asszisztált népszámlálás!

Az asszisztált népszámláláson mindenkinek részt kell vennie, aki valamilyen oknál fogva az első fordulóban még nem töltötte ki a kérdőívet. Figyelem! A népszámláláson történő részvétel nemcsak a Szlovákiában élő szlovák állampolgárok számára kötelező, de minden olyan személynek is, aki Szlovákiában állandó vagy átmeneti lakhellyel rendelkezik. Az év nagy részében Szlovákiában élő, ám hivatalos lakhellyel nem rendelkező személyeknek szintén részt kell venniük.

Hogyan történik az asszisztált népszámlálás?

A népszámlálásba két módon lehet csatlakozni 2021. május 3. és június 13. között. 

1. A településeken létrehozott kapcsolattartó pontokon (kontaktné miesto). A kitöltéshez itt biztosítják a szükséges technikai eszközöket, de akár a népszámlálási asszisztens is segíthet az adatok bevitelében. Fontos, hogy a bejelentett lakóhelyen kívüli kapcsolattartó pontokat is igénybe lehet venni.

 • Csilizradványon az állandó kapcsolattartó hely:

Községi hivatal Csilizradvány 285 a következő nyitvatartással:

             Hétfő – Csütörtök                    13:00  órától    16:00 óráig

             Péntek                                          8:00  órától    12:00 óráig 

2. Egy mobil asszisztens segítségével, akivel telefonos úton lehet kapcsolatba lépni és aki előre egyeztetett időpontban otthonaikban keresi fel a polgárokat az adatok felvétele érdekében. A mobil asszisztens elérhetőségéről a helyi önkormányzatok kötelesek tájékoztatást adni.

 • A Csilizradvány község Önkormányzata által kijelölt mobil asszisztens száma: +421 (0)911 216 957leták
Tesztelés COVID 19 - 15. forduló !!!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. május 1-én, szombaton, reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.
12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A szünet előtti utolsó mintavétel 11:30-kor. Utolsó mintavétel 15:30-kor lesz.
 

Tesztelés COVID 19 - 14. forduló !!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. április 24-én, szombaton, reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A szünet előtti utolsó mintavétel 11:30-kor. Utolsó mintavétel 15:30-kor lesz.

 

Tesztelés COVID 19 – Figyelem változás!!! - 13. forduló

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. április 17-én, szombaton, reggel 8:00 órától  délután 16:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A szünet előtti utolsó mintavétel 11:30-kor. Utolsó mintavétel 15:30-kor lesz.

 

Tesztelés COVID 19 - 12. forduló!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. április 10-én, szombaton, reggel 8:00 órától este 18:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A szünet előtti utolsó mintavétel 11:30-kor. Utolsó mintavétel 17:30-kor lesz.

 

Tesztelés COVID 19 – 11. forduló !

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. április 3-án, szombaton, reggel 8:00 órától  18:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A szünet előtti utolsó mintavétel 11:30-kor. Utolsó mintavétel 17:30-kor lesz.

A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!

Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!

 

Tesztelés COVID 19 – 10. Forduló - Figyelem változás!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. március 27-én, szombaton, reggel 8:00 órától  18:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A szünet előtti utolsó mintavétel 11:30-kor. Utolsó mintavétel 17:30-kor lesz.

A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!

Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!

 
 
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2021. március 19-én, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapujuk elé.
 

Tesztelés COVID 19  - 9. forduló!!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. március 20-án, szombaton, reggel 8:00 órától este 20:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A délelőtti utolsó mintavétel 11:30-kor, a délutáni utolsó mintavétel a fertőtlenítés előtt 16:30-kor lesz, a tesztelés 17:00 és 18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.

A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!

Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!

 

Figyelem!

Újkori szélhámosok léptek színre a környéken, akik személyesen felkeresik az idős embereket azzal az ürüggyel, hogy segítenek beregisztrálni a népszámlálás kapcsán. Ilyen esetekben utasítsák el az illetőt, ha nem sikerül azonnal forduljanak a rendőrséghez (hívják a 158-as telefonszámot). Ezek a szélhámosok személyesen keresik fel a nyugdíjasokat, bekéredzkednek a lakásukba, házukba és kihasználják a hiszékenységüket, figyelmetlenségüket és meglopják őket. Az idősebb generáció sajnos nagyon hiszékeny, jószívű, eszükbe sem jut, hogy ezek az emberek azzal a szándékkal keresik meg őket, hogy becsapják, illetve meglopják őket.

fd

 

ee

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. március 13-án, szombaton, reggel 8:00 órától este 20:00 óráig újra COVID tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A délelőtti utolsó mintavétel 11:30-kor, a délutáni utolsó mintavétel a fertőtlenítés előtt 16:30-kor lesz, a tesztelés 17:00 és 18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.

A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!

Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!

 
Értesítés!
 
A vízművek értesíti községünk lakosságát, hogy a járványhelyzetre való tekintettel márciusban nem fogják leolvasni a vízórák állását. Ezért kérik a lakosságot, hogy 2021. március 22-ig olvassák le a vízórák állását és jelentsék be azt a 0911 044 575 - ös telefonszámra /keddtől szombatig 7:30 és 15:00 óra között/. A leolvasott állást a köv. email címre is jelenthetik: stavvodomeru@zsvs.sk vagy a www.zsvs.sk
 
oldalon lévő nyomtatványon is megtehetik, ezekben az esetekben fel kell tüntetni az óra állásán kívül az óra számát a címet és a leolvasás időpontját is. Azok, akik nem jelentik be az óra állást, azoknak átlagfogyasztás alapján fognak elszámolni.
 
Tesztelés COVID 19 !
Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. március 6-án, szombaton, reggel 8:00 órától este 20:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.
12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A délelőtti utolsó mintavétel 11:30-kor, a délutáni utolsó mintavétel a fertőtlenítés előtt 16:30-kor lesz, a tesztelés 17:00 és 18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.
A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!
Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!
 
 
 
tü
Tesztelés COVID 19 !
Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. február 27-én, szombaton, reggel 8:00 órától este 20:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.
12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A délelőtti utolsó mintavétel 11:30-kor, a délutáni utolsó mintavétel a fertőtlenítés előtt 16:30-kor lesz, a tesztelés 17:00 és 18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.
A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!
Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!
 

Figyelmeztetés!

Figyelmeztetés

Tesztelés COVID 19  !

Értesítjük községünk lakosságát, hogy 2021. február 20-án, szombaton, reggel 8:00 órától este 20:00 óráig újra tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.  

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A délelőtti utolsó mintavétel 11:30-kor, a délutáni utolsó mintavétel a fertőtlenítés előtt 16:30-kor lesz, a tesztelés 17:00 és 18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.

A tesztelés a 10 és 65 év közötti személyeknek ajánlott!

Viselkedjünk felelősségteljesen és tartsuk be az előírt szabályokat!

 
Értesítés-Oznam!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2021. február 19 -én /pénteken/ lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapu elé.

 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a villanyművek dolgozói a holnapi naptól, azaz 2021. február 19-től megkezdik a villanyórák leolvasását. Tekintettel a járványügyi helyzetre kérik a lakosságot, hogy lehetőség szerint a leolvasott óraállást tegyék ki a kapujukra.

 

 

 

népszámlálás

 

 

nép

nép

Tisztelt lakosság!

Tudatjuk a tisztelt lakossággal, hogy 2021. február 13-án, szombaton reggel 8:00 órától este 20:00 óráig ismét tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban. 12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor, az utolsó mintavétel 11:30-kor lesz. A délutáni utolsó mintavétel a fertőtlenítés előtt 16:30-kor, a tesztelés 17:00 és 18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.

A tesztelés 10 éves kortól 65 éves korig ajánlott.

Mindenki vigyázzon magára, kérjük tartsák be az előírásokat!

 

 

 

Tisztelt lakosság!

 

Tudatjuk a tisztelt lakossággal, hogy 2021. február 6-án reggel 8:00 órától este 20:00 óráig célirányos tesztelésre kerül sor a helyi kultúrházban.  Ez a tesztelés most nem érinti a teljes közösséget, csupán azon személyeket, akik nem tudnak otthonról dolgozni.

Kérjük, hogy csak kizárólag ebbe a csoportba tartozó polgáraink jöjjenek el leteszteltetni magukat . Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas és a nem dolgozó lakosság hagyja ki ezt a tesztelési kört.

12:00 órától 13:00 óráig a tesztelés szünetel, a helyiségek fertőtlenítésére kerül sor. A délelőtti utolsó mintavétel 11:30-kor, a délutáni utolsó mintavétel  a fertőtlenítés előtt  16:30-kor, a tesztelés 17:00  18:00 óra között szünetel, este az utolsó mintavétel 19:30-kor lesz.

2021. február 8-tól a tesztelési certifikát nem lehet öregebb 7 naposnál, ami a fent említett célcsoportot érinti, tehát a munkába járó személyeknek.

 

 

Figyelem a vasárnapi besorolásban változás: 8:00 - 8:30 között a 320-astól a 331-ig vannak besorolva a lakosok!

Tisztelt lakosok!

Információ a COVID-19 tesztelésről!

A múlt heti tesztelés eredményei alapján a kormány úgy döntött, hogy az országos tesztelést újra megismételjük községünkben is.

2021.január 30-án SZOMBATON és 2021. január 31-én VASÁRNAP fog történni   a helyi kultúrházban.

Szombaton:

Időpont: 8:00-20:00

Vasárnap:

Időpont: 8:00-12:00

Azok a személyek, akik visszamenőleg 90 napon belül át estek  a Covidon, a 65 éven felülieknek, a 10 év alatti gyermekeknek és a karanténban lévőknek nem kell részt venni a tesztelésen.

harmonogram

ccc
Értesítés!
 
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a karácsonyfák begyűjtése 2021. január 21-én, csütörtökön valamint a műanyagflakonok begyűjtése pedig 2021. január 22-én pénteken lesz. Kérjük a karácsonyfákat és a zsákba kötött flakonokat tegyék ki a kapujuk elé.
 

 

Tisztelt  lakosok!

Informació a COVID-19 tesztelésről!

Értesítjük a lakosságot, hogy a tesztelés a Csilizradványon állandó és átmeneti lakhellyel rendelkező lakosoknak 2021.január 23-án, szombaton  és 2021. január 24-én, vasárnap lesz a helyi kultúrházban.

Szombat: időpont: 8:00-20:00

Ebédszünet:12:00-13:00, utolsó mintavétel a szünet előtt: 11:30

Vacsoraszünet:17:00-17:30, utolsó mintavétel a szünet előtt: 16:30

Vasárnap: időpont: 8:00-18:00

Ebédszünet:12:00-13:00, utolsó mintavétel 11:30 a szünet előtt

-15 éves kor alatt- Nem kötelező

-65 éves kor felett - Nem kötelező

Azoknak a személyek, akik visszamenőleg 90 napon belül estek át a Covid-19 beteségen a körzeti orvosuk ad igazolást.

A részletes beosztást holnap közöljük!

szemét
Értesítés!

A községi hivatal a járványügyi helyzet miatt zárva tart. Sürgős anyakönyvi esetekben a 0911/216 957 –es telefonszámon lehet időpontot egyeztetni. Szennyvízszívatást is kérjük telefonon bejelenteni és az illetéket 13,-- EUR befizetni a következő

számlaszámra: SK97 0200 0000 0000 1802 0122 , var. symbol: a házszámot kérjük beírni!

Köszönjük!

 

 

 
 
Értesítés!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a kommunális hulladék /kukák/ elszállítása 2020. december 29-én, KEDDEN lesz!
Karácsonyi üdvözlet
Értesítés!
Értesítés!
Értesítés!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a műanyag flakonok, a papír, az elhasznált akkumulátorok, elektromos berendezések és ruhaneműk begyűjtése 2020. december 18-án, pénteken lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapujuk elé.

mik

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi hivatal és a begyüjtő udvar 2020. november 16-án, hétfőn zárva tart.

 

 

Országos COVID 19 tesztelés 2. forduló!!!

ajánlás

információ

Országos COVID 19 tesztelés!!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a COVID 19 országos tesztelésre a helyi kultúrházban kerül sor 2020. október 31, szombaton reggel 7:00 órától este 22:00 óráig.

A tesztelésre szükséges magukkal hozniuk a személyazonossági igazolványukat és a betegbiztosító kártyájukat.

Ajánlott útmutató a lakosság érkezésére a tesztelésre:

1 – 108 – as házszámig                                                              7:00 – 10:00 óra között

112 – 185 – ös  házszámig                                                      10:00 – 11:30 óra között

Füzesi lakosok  valamint 186 – 256 – os házszámig           13:00 – 16:00 óra között

257 – 341 –es házszámig                                                        16:00 – 19:00 óra között

342 – 412 –es házszámig                                                        19:00 – 21:30 óra között

További információ az alábbi tájékoztatón valamint a mintavétellel kapcsolatos videó megtekinthető a következő oldalon: https://spolocnazodpovednost.mil.sk/.../Detailny_popis...­

Tájékoztató 1Tájékoztató 2

 

 

Tájékoztató!

xxvv

Fontos!

COVID 19: 2020. október 15-től érvényes rendeletek:

Rendelet - maszkviselés

Rendelet

 

Értesítés!

A mai napra tervezett flakongyűjtés elmarad. Helyette 2020. október 19-én, hétfőn lesz.

 

Értesítés!

A dunaszerdahelyi Regionális Állategészségügyi és Élelmiszeripari Hivatal az afrikai sertéspestis terjedésének megfékezése érdekében felszólítja községünk lakosait, hogy ha akár csak egyetlen sertést is tartanak otthon, regisztráltassák be a Gazdasági Állatok Központi Nyilvántartásában (Centrálna evidencia hospodárskych zvierat). Erre legkésőbb 2020. október 23-ig van idejük az állattartóknak. Az illetékes hivatal október 26-tól országszerte ellenőrzéseket fog tartani, a törvény be nem tartása szankciókat von maga után.
Több szabály betartását is előírták, ezek között szerepel, hogy a házi disznótorok csak állatorvosi felügyelet mellett történhetnek meg. Az erre vonatkozó értesítés megtekintető a község hirdetőtábláján illetve a község honlapján.
Bejelenteni a köv. címen és telefonszámon lehet, munkanapokon 7:30 - tól 15:30 - ig:
Regionálna veterinárna a potravinová správa Dunajská Streda
Korzo B. Bartóka 789/3, 929 01 Dunajská Streda
Tel: 0915/984 106, 031/552 48 70 Fax: 031/552 26 82 e-mail: ZdravieZvierat.DS@syps.sk

Tájékoztató - bejelentés

melléklet a tájékoztatóhoz

Sertéspestis - tájékoztató

farm nyilvántartásba vétele - nyomtatvány

 

Értesítés!

 
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a műanyag flakonok begyűjtése 2020.október 16 - án /pénteken/ lesz. Kérjük lakosainkat, hogy az összegyűjtött flakonokat zsákba kötve tegyék ki a kapu elé.

 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a 3/2020-as általános érvényű tűzvédelmi rendelet értelmében folytatódik falunkban a családi házak és vállakozások megelőző tűzbiztonsági és tűzvédelmi ellenőrzése. 2020. október 14- től 2020. október 23-ig a családi házakat az 53-as házszámtól az 100 házszámig, valamint a 6-os házszám alatt működő vállakozást fogják ellenőrizni. Az ellenőrzést a polgármester által megbízott személyek fogják végezni, akik a község alkalmazottai valamint az önkéntes tűzoltó testület tagjai. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 
 
Értesítés!
A helyi posta dolgozói értesítik községünk lakosságát, hogy 2020. október 9-től megkezdik a gázórák leolvasását. Kérik, hogy a gázórához való hozzáférést tegyék lehetővé. Köszönjük!

 

 

COVID 19 tájékoztató  !!!!

Az operatív törzs ajánlása alapján a kormány október 1-jétől újra veszélyhelyzetet vezetett be, amely egyelőre 45 napig érvényes.

Ismét kötelező lesz a szabadban is a szájat és az orrot eltakaró maszkot viselni, ha kétméteres környezetünkben olyan személy tartózkodik, aki nem él velünk egy háztartásban. Kétméteres távolságon kívül továbbra sem kötelező a maszk használata. Az üzletekben és a bevásárlóközpontokban mától kötelező a maszkviselés, a fertőtlenítés és a kétméteres távolságtartás. Korlátozzák a vásárlók számát is. Csak annyi embert lehet beengedni, hogy 10 négyzetméternyi területre jusson egy vásárló. A középiskolákban és az alapiskolák felső tagozatán továbbra is kötelező lesz a maszkviselés, az alsó tagozaton továbbra is ajánlott. Megtarthatók a tömegrendezvények, de a résztvevők létszámát egységesen 50 főben korlátozzák, legyen szó kulturális- vagy sportrendezvényekről, illetve egyházi szertartásokról. Mivel a létszámba nemcsak a nézők számítanak bele, így a legtöbb rendezvény megszervezése komoly akadályokba ütközik majd.

 
 
 
Értesítés!
Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a községi hivatal, a kultúrház és a begyűjtő udvar 2020. szeptember 14-én /hétfőn/ zárva tart. Az építésügyi hivatal valamint a vasátvevő nyitva lesz.
 

Értesítés!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy  a 3/2020-as általános érvényű tűzvédelmi rendelet értelmében megkezdődött falunkban a családi házak és vállakozások  megelőző tűzbiztonsági és tűzvédelmi ellenőrzése. 2020. augusztus 3- tól  2020. augusztus 10-ig a családi házakat az 1-es házszámtól az 52 házszámig, valamint a 45-ös és a 346-os házszám alatt működő vállakozásokat fogják ellenőrizni. Az ellenőrzést a polgármester által megbízott személyek fogják végezni, akik a község alkalmazottai valamint az önkéntes tűzoltó testület tagjai. Együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Értesítjük lakosainkat, hogy a DERAKAT vállalat szúnyogirtást fog végezni községünkben a 2020. július 14- én, kedden az esti órákban.

A permet egészségre nem ártalmas, de lehetőség szerint a permetezés alatt az ablakokat csukják be! A permettel esetleg érintkező gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztás előtt mossák le! Felhívjuk a méhészek figyelmét, hogy a szúnyogirtás ideje alatt méheiket zárják be! Bővebb információt a vállalat tulajdonosától kaphatnak a következő telefonszámon: 0903 402 369.

 

 

tuz

trhhhhhuuhjhhhhhg

A vízművek értesítik a lakosságot, hogy az egészégügyi helyzetre való tekintettel nem fogják a vízórákat leolvasni. Kérik, hogy mindenki jelentse be az óra állását 2020. március 31-ig a köv. telefonszámon: 0911 044  575, 0911 044 576 vagy a www.zsvs.sk oldalon található nyomtatványon ellenkező esetben a fogyasztás átlagát fogják kiszámlázni.

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. vám oznamuje, že vzhľadom na vyhlásenú mimoriadnu situáciu na území SR v súvislosti s ochorením COVID-19 nebudú zamestnanci našej spoločnosti vykonávať odpočty vodomerov  v dňoch 17.3.2020 – 31.3.2020 v obci Čiližská Radvaň.

Zákazníci si môžu stav vodomeru odčítať sami a do 31. 3. 2020 nahlásiť odčítačovi na telefónne číslo 0911 044 575 alebo 0911 044  576 alebo na stránkach www.zsvs.sk nájdete formulár na nahlásenie stavu vodomeru. Zákazníkom, ktorí nám stav vodomeru nenahlásia, bude vyfakturovaná spotreba k 31.3.2020 vo výške priemerného množstva vody dodanej za predchádzajúce obdobie. 

 

Ďakujem za pochopenie

Értesítés!!!!

A Csilizradványi Községi Hivatal kéri az ügyfeleit és látogatóit, hogy fontolják meg a hivatal személyes látogatását és egyben részesítsék előnyben a hivatal alkalmazottaival való telefonos, elektronikus vagy e-mail formájában történő kommunikációt.

Kérjük, az önkormányzattal szembeni pénzügyi kötelezettségeiket banki utalás formájában, postai úton vagy egyenesen a bankban teljesítsék.

A hivatal nyitvatartása sürgős esetben minden munkanap 8.00 órától - 11.00 óráig. 

Telefonszám: 031/5541 183, 0911/216 957, e-mail: obec.radvan@gmail.com

 

 

Felhívás!!!

Tekintettel a kialakult egészségügyi helyzetre a községi hivatal korlátozza az ügyfélfogadást, csak sajátos, egyedi esetben intézkedik, ezért felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy igényüket a szennyvíz elszállítására e-mailben az obec.radvan@gmail.com, illetve SMS-ben a 0911/216 957-es telefonszámon is bejelenthetik az illeték átutalása után, ami 13,-- EUR/térő. Bankszámlaszám: SK97 0200 0000 0000 1802 0122, VS = házszám. Kérjük az e-mailben, SMS-ben feltüntetni az átutalás dátumát. Továbbá kérjük lehetőség szerint az illetékek befizetését is bankon keresztül, átutalással intézni. Köszönjük!

rozhodnutie

Preventívne opatrenia na zamedzenie šírenia nového koronavírusu v SR!

Megelőző intézkedés az új koronavírus terjedése ellen Szlovákiában!

Oznámenie!

Na základe rozhodnutia  ústredného krízového štábu je zakázané organizovať športové, spoločenské a kultúrne podujatia od 10.03.2020, preto zrušíme všetky plánované programy v obci na dobu 14 dní.

Értesítés!

A központi krízis stáb határozata  alapján 2020. március 10-től tilos a nyilvános sport- és kultúrális események rendezése, ezért a községünkben a tervezett programok elmaradnak.

 

                                                                                                                Janík Erzsébet

                                                                                                   starostka obce Čiližská Radvaň             

                                                                                                 Csilizradvány község polgármestere

          

 

 

vkkorona

korona

Názov projektu: Budovanie a zlepšenie technického vybavenia učební ZŠ

Celkové oprávnené výdavky: 116 787,94 EUR

 

Výška NFP: 110 948,54 EUR

Budovanie a zlepšenie technického vybavenia učební ZŠ

 

 

Értsítés!!!

Értesítjük községünk lakosságát, hogy a ki nem ürített szemetes kukákat zsetonnal illetve kredittel ellátva tegyék ki a kapujuk elé. Holnap, azaz pénteken, február 28-án, reggel 6 órától a szemetesek elszállítják!

 

Értesítés!

2020. 02.01 - től lehetőség van bankkártyás fizetésre is a községi hivatalban.

kárya

 

Meghívó a képviselő testület 1. ülésére

 

Figyelmeztetés!!!

A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet értesíti a lakosságot, hogy a viharos szél miatt harmadfokú riasztást rendelt el 2020. február 10-én 12.00 órától  18.00 óráig és másodfokú riasztást este 20:00 óráig.
Kérünk mindenkit óvatosan közlekedjen és ne tartózkodjanak a szabadban - fák közelében!!! A szélsőségesen erős szél veszélyt jelent az emberi tevékenységekre és nagy károkat okozhat.

 

Értesítjük lakosainkat, hogy 2020.  január 29 – től megkezdjük a szemetes kukák nyilvántartását-csippelését. Kérjük Önöket, hogy a szemét elszállítása után hagyják az utcán kukáikat. Minden házhoz küldünk egy ragasztós címkét, amely a kukák megjelölésére szolgál, kérjük ragasszák fel a kukára. Csak a megjelölt kukákat fogjuk becsippelni /1 ragasztó – 1 kuka/. A felcsippelt kukákat megjelöljük egy szalaggal.

2020. április 1-től csak a csippel ellátott kukákat fogják a szemetesek kiüríteni.

2020. március 31-ig még érvényesek a zsetonok.

A további teendőkről folyamatosan tájékoztatni fogjuk lakosainkat.

harmonogramKarácsonyi üdvözlet

Értesítés!

Tudatjuk községünk lakosságával, hogy a műanyag flakonok, a papír, a textil és az elektromos hulladék begyűjtése 2019. dec. 20-án pénteken, reggel lesz, kérjük az összegyűjtött hulladékot tegyék ki a kapujuk elé. A kommunális és a szennyvíz elszállítás időpontjai:

kukák: 2019. dec. 18 /szerda/

             2020. jan. 3 /péntek/

Szennyvíz: 2019. dec. 20 /péntek/

                    2020. jan. 10 /péntek/

Felhívjuk a figyelmet, hogy mennyiben még ebben az évben szeretnék a szennyvizet elszállítatni a díjat dec. 20-ig szíveskedjenek befizetni a hivatalban.

 

Meghívó a képviselő testület 7. ülésére

 

Meghívó a képviselő testület 6. ülésére

 

 

 

 

lomtalanítás

POLGÁRI VÉDELEM - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Tudnivalók vészhelyzetben

Mit kell tenni vészhelyzet esetén

Viselkedési mód kánikula esetén

figyelem

 

 Meghívó a képviselő testület 5. ülésére                 

 

    Értesítjük községünk lakosságát, hogy a községi         hivatal 2019. augusztus 30-án /pénteken/ zárva tart!

 

falunap

 

 

szum

 

sz

Polgári védelem - tájékoztatás

Meghívó a képviselő testület 4. ülésére - 2019.06.20

 

 

 

 

Pályázati felhívás a helyi óvoda igazgatói tisztségének betöltésére :

pályázati felhívás

 

 

 

 

 

lomt

 

Figyelem!
Értesítjük községünk lakosságát, hogy a szemetes kukák elszállítása holnap, azaz kedden 2019. május 7-én lesz!

 

Értesítjük községünk lakosságát, hogy sikeres pályázatnak köszönhetően minden háztartás jogosult kerti komposztáló edény használatára. A kerti komposztáló edény átvehető a csilizradványi begyűjtő udvarban ezen a héten /2019. május 6 - 9/: hétfőn, kedden, csütörtökön reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig, valamint szerdán reggel 8:00 déli 12:00 -ig!

 

 

 

os

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meghívó a képviselő testület 3. ülésére

Rendezvények

Tetszőleges esemény színház zene egyéb
Megtekintve 1-30 / 48
Megtekintve 1-30 / 48

Aktuális

Aktuális időjárás

ma, szerda 17. 7. 2024
kevés felhő 33 °C 22 °C
csütörtök 18. 7. tiszta égbolt 33/19 °C
péntek 19. 7. szórványos felhőzet 34/20 °C
szombat 20. 7. borús égbolt 31/20 °C

Mobilos alkalmazás

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Naptár

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
felfelé